Χαμός στην Προανακριτική για τη “λίστα Λαγκάρντ”. Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Βενιζέλο “γελοίο” και “χοντρό” και τον απέβαλαν!

Νέο επεισόδιο προκάλεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ», κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης να τον αποβάλει από τη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης -που είχε προς στιγμήν αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης και αργότερα επέστρεψε- μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο και χοντρό», προκαλώντας πανδαιμόνιο στην αίθουσα και την έντονη αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τον απέβαλε από την αίθουσα.

Ο κ. Κασιδιάρης είχε νωρίτερα πρωταγωνιστήσει σε φραστικό επεισόδιο και με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, στάθηκε μία παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που υπέβαλε ο Η. Κασιδιάρης, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για προνομιακή μεταχείριση του κ. Βενιζέλου.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος που βγήκε έξω από την αίθουσα για να πιεί έναν καφέ μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα σχολίασε το επεισόδιο, χαριτολογώντας, ως εξής:

«Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης, είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Η κατάθεση του κ. Βενιζέλου συνεχίζεται.

πηγή: ethnos.gr

To Top