Χαμός στην προπόνηση της Βραζιλίας, πιάστηκαν στα χέρια Βινίσιους και Ριτσάρλισον

Οι Βινίσιους και Ριτσάρλισον έβαλαν φωτιά στην τελευταία προπόνηση της Βραζιλίας, ενόψει του φιλικού με την Ιαπωνία, με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια και να χρειάζεται η άμεση παρέμβαση συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η Βραζιλία διέλυσε με 5-1 την Νότια Κορέα στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι και έδωσε μία αρκετά πειστική εικόνα στο χορτάρι, όμως λίγες ημέρες μετά από την εντυπωσιακή “πεντάρα” και ενόψει του νέου αγώνα της, με την Ιαπωνία την ερχόμενη Δευτέρα, οι παίκτες του Τίτε βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για… λάθος λόγους.

Ο λόγος για την ένταση που προκλήθηκε στην τελευταία προπόνηση της Σελεσάο, με τον φωτογραφικό φακό να συλλαμβάνει τους Βινίσιους και Ριτσάρλισον να “ξεφεύγουν” και να πιάνονται στα χέρια, για να τρέξουν άμεσα αρκετοί συμπαίκτες τους προς το μέρος τους ώστε να μην εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Αυτό που προκάλεσε τον καυγά του φορ της Μάντσεστερ Σίτι και εκείνου της Έβερτον δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, με τις παρεμβάσεις του αρχηγού Νεϊμάρ και του Λουκάς Πακετά να είναι πάντως πυροσβεστικές ώστε να χωρίσουν τους δύο εμπλεκόμενους την πλέον κατάλληλη στιγμή.

Σημειώνεται πως ο Ρισάρλισον άρπαξε από το προπονητικό T-shirt τον φορ των πρωταθλητών Αγγλίας πάνω στον καυγά τους, με τον σούπερ σταρ της Παρί να απεικονίζεται να βάζει τα χέρια του στον λαιμό του Ρισάρλισον ώστε να σταματήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τη διαμάχη των δύο παικτών.

To Top