ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός στην 2η θέση, το πρόγραμμα του Άρη και των υπόλοιπων ομάδων στις τέσσερις τελευταίες στροφές

Σε μάχη στήθος με στήθος εξελίσσεται η μάχη για την τελική κατάταξη της Super League, αφού τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 43 βαθμούς ανάμεσα σε Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ δύο πόντους πιο πίσω ακολουθεί ο Παναθηναϊκός σε ένα φινάλε για γερά νεύρα, μετά τα όσα έγιναν το τριήμερο και με δεδομένο, ότι Βάτσιος και Μανούχος στέρησαν την νίκη από τους κιτρινόμαυρους.

Το πρόγραμμα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών έχει ουκ ολίγες αναμετρήσεις ανάμεσα τους που θα κρίνουν πάρα πολλά (ΠΑΟΚ-Άρης, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ), αφού ακόμα και ένα γκολ μπορεί να κρίνει ενδεχόμενες ισοβαθμίες στο τέλος.

Ο λόγος που η μεταξύ τους μάχη είναι φέτος πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ είναι πως την επόμενη χρονιά η Ελλάδα θα έχει τέσσερις εκπροσώπους στα Κύπελλα Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι μία εξ’ αυτών θα μείνει εκτός.

Αν μάλιστα το κύπελλο Ελλάδας καταλήξει στα χέρια ομάδας που θα τερματίσει κάτω από την τέταρτη θέση, τότε μόνο οι τρεις πρώτες θέσεις θα δώσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας για κάθε μονομάχο (μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας θα ακολουθήσουν οι 10 αγωνιστικές των πλέι-οφ ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας).

Άρης (43 β.)

21/2: Ολυμπιακός – Άρης

28/2: Άρης – Ατρόμητος

7/3: ΠΑΟΚ – Άρης

14/3: Άρης – ΟΦΗ

ΑΕΚ (43 β.)

20/2: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

28/2: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

8/3: ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

14/3: Βόλος – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ (43 β.)

21/2: ΠΑΟΚ – Λαμία

27/2: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

7/3: ΠΑΟΚ – Άρης

14/3: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός (41 β.)

22/2: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

28/2: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

6/3: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

14/3: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

 

Αστέρας Τρίπολης (37 β.)

20/2: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

27/2: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

6/3: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

14/3: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

To Top