Χαμός στη Μακάμπι: Βγήκε ηχητικό πατέρα παίκτη που βρίζει τον Ίβιτς

Ένα ηχητικό έφερε αναστάτωση στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Σε αυτό ο πατέρας του μέσου της ομάδας, Όσκαρ Γκλουκ, «κράζει» τον Βλάνταν Ίβιτς επειδή χρησιμοποίησε τον γιο του για μόλις δύο λεπτά στον αγώνα με την Ζίρα για τον β’ προκριματικό.

Μιλώντας σε έναν φίλο του, ο Μαξίμ Γκλουκ, ακούγεται να λέει: «Σου το είπα, ο προπονητής είναι ηλίθιος! Γι’ αυτό τον έδιωξαν από την Αγγλία. Έκανε κι εκεί τα ίδια, δεν έβαζε τους καλούς παίκτες να αγωνίζονται. Τον πέταξαν σαν σκύλο από εκεί. Ελπίζω να μη μείνει και εδώ τώρα. Να πάει στο διάολο».

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, ο πατέρας του Γκλουκ έστειλε το εν λόγω ηχητικό μήνυμα σε έναν γνωστό του στο What’s App και εκείνος το μοιράστηκε με άλλους. Μέσα σε λίγα λεπτά, το ηχητικό κυκλοφόρησε παντού. «Με παγίδεψαν. Πλέον δεν θα μιλάω σε άλλους για τον γιο μου», δήλωσε ο Μαξίμ Γκλουκ.

Ο 18χρονος Όσκαρ Γκλουκ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και την περασμένη περίοδο είχε 3 γκολ σε 10 εμφανίσεις.

To Top