ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαμός στον… αέρα! Επίθεση Κούγια σε Μαρούπα: “Ο Άρης θα ανέβει, είμαι κατηγορηματικός” – Μαρούπα: “Πήραμε απόφαση, καμία ομάδα χωρίς εκκαθάριση” (video)

Χαμός έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για το θέμα της εκκαθάρισης και της ανόδου του Άρη, με τον Αλέξη Κούγια να εξαπολύει επίθεση στο μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα για τη στάση της στο θέμα των κιτρινόμαυρων.

Ο δικηγόρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Είμαι κατηγορηματικός, ο Άρης και η Λάρισα θα ανέβουν κατηγορία. Το έχει συνειδητοποιήσει και η πολιτεία, αν και οι κανονισμοί της ΕΠΟ δυστυχώς δεν έγιναν από τους καλύτερους νομικούς και έχουν πολλές ερμηνείες όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει νομική συνέχεια των αποφάσεων στην Επιτροπή, ενώ υπάρχει και η τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του Υπουργείου Παναγιώτη Περράκη”.

Η σαφής τοποθέτηση του Κούγια προκάλεσε νέα αντίδραση από την Μαρούπα (είναι μέλος της ΕΕΑ και θα συμμετέχει στη διαδικασία και για τον Άρη), η οποία επιμένει με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι: “Πήραμε μια απόφαση σαν Επιτροπή, καμία ομάδα δεν θα ανέβει χωρίς εκκαθάριση, μια και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εσαεί ακαθάριστες ΠΑΕ”!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το χαρακτηριστικό βίντεο από τον ΣΚΑΪ, με το επίμαχο σημείο να είναι μετά το 1:15:00

To Top