Χαμός στο Βερολίνο με τα εισιτήρια του EuroBasket 2022, δεν βρίσκουν λύση οι Έλληνες

Χιλιάδες Έλληνες που αγόρασαν εισιτήρια για να δουν την Εθνική, σύμφωνα με το bracket και τις διασταυρώσεις στην ιστοσελίδα της FIBA, βρίσκονται στο… πουθενά καθώς η ώρα του αγώνα με την Τσεχία άλλαξε και η εταιρία διαχείρισης των εισιτηρίων έχει εξαφανιστεί.

Η φάση των ομίλων του EuroBasket 2022 ολοκληρώθηκε σε Τιφλίδα, Πράγα, Κολονία και Μιλάνο, η διοργάνωση μεταφέρθηκε στο Βερολίνο και εδώ άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα, όπως αναφέρει το sport24.gr.

Τεράστια, για την ακρίβεια, καθώς χιλιάδες φανς του μπάσκετ και του αθλητισμού είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για να δουν τις ομάδες τους σύμφωνα με τις διασταυρώσεις που υπήρχαν στην ιστοσελίδα της FIBA, με την παγκόσμια ομοσπονδία ωστόσο να αλλάζει το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για να βολέψει τους πάντες και εκεί να προκύπτει ένα πραγματικό χάος.

Βλέπετε, σύμφωνα με το bracket της FIBA, η Ελλάδα ως 1η του Γ’ ομίλου θα έπαιζε την Κυριακή στις 12:00 (τοπική ώρα, δηλαδή 13:00 ώρα Ελλάδο), με εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες Έλληνες να αγοράζουν εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες της ημέρας (ο δεύτερος ξεκινάει στις 14:45 τοπική ώρα, δηλαδή 15:45 ώρα Ελλάδας).

Αυτή τη στιγμή η ΕΟΚ δέχεται εκατοντάδες e-mails, στα οποία δεν μπορεί να δώσει λύση, όσο κι αν προσπαθεί και όσο κι αν θέλει, καθώς αυτό είναι ζήτημα που αφορά την εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων η οποία είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένη.

 

To Top