ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χανιά: Προθεσμία μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη για εξόφληση στον Χατζηλιάδη

Διορία μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) προκειμένου να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη έχουν τα Χανιά, προκειμένου να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν.

Μπορεί οι ιθύνοντες των Χανίων να υποστήριζαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τους Δημήτρη Πρίφτη και Ανέστη Χατζηλιάδη, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή ήταν αυτή η οποία χτες ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές των «κυανόλευκων» στον δεύτερο.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η κρητική ΠΑΕ έχει προθεσμία μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (12/4), προκειμένου να εξοφλήσει τον Χατζηλιάδη και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του παίκτη έχει τονίσει ότι τέσσερις φορές, αυτός έχει πάρει διαβεβαιώσεις πληρωμής, οι οποίες όμως δεν έγιναν πράξη.

Πλέον απομένει να φανεί το εάν οι Χανιώτες θα πληρώσουν την Τετάρτη (5/4) την δόση των 3.600 ευρώ, και το υπόλοιπο των 3.300 ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να διευθετηθεί το χρέος προς τον εν λόγω παίκτη.

To Top