Χανιά: Τουρίστας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι

Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε, όμως εξετάζονται όλα τα σενάρια
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Κρήτης, καθώς στη περιοχή των Χανίων εντοπίστηκε απαγχονισμένος ένας Γερμανός τουρίστας σε φαράγγι της περιοχής και συγκεκριμένα στη Σούγια.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για άνδρα 50 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού, στη Σούγια Χανίων.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το σημείο του απαγχονισμού και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 50χρονο.

Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ μέχρι στιγμής φέρεται να αυτοκτόνησε, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

To Top