ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαντζάρας: «Ο Άρης μοιάζει σκουριασμένος, δεν λάμπει αγωνιστικά»

Η κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του φετινού Άρη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χατζάρας.

O πρώην προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι όλοι έχουν ξαφνιαστεί από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα αφού αντί να «ταπεινώνει τους αντιπάλους» μοιάζει να είναι σκουριασμένος.

Επιπλέον, τόνισε ότι πιθανές αλλαγές μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν ενώ ξεκαθάρισε ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και όσοι έχουν αναλάβει το έργο να συνεχίσουν και να κριθούν στο τέλος της περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη: «Έχουμε ξαφνιαστεί όλοι. Ο Άρης έχει ένα ρόστερ που μπορεί να πάει μπροστά και να ανεβάσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα έπρεπε να ταπεινώσει τους αντιπάλους τους και να δείξει ότι βασιλεύει αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν το είδαμε. Έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Ο Απόλλων και η Λαμία είναι οικονομικά πιο ισχυρές από τον Άρη. Το λάθος του Άρη είναι ότι κάτι συμβαίνει και δεν προχωράει το ρόστερ. Όταν λέγεσαι Άρης περιμένεις αυτά τα παιχνίδια για να δείξεις ότι είσαι το αφεντικό αλλά δεν ήρθαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αυτό θα ενθαρρύνει τους αντιπάλους τους που έχουν δυνατούς οικονομικούς παράγοντες και το παιχνίδι πλέον δε θα παιχτεί μόνο στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν πάει καλά: «Αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα γιατί δεν πάει καλά. Δεν ανταποκρίνεται η αγωνιστική δυναμική με αυτά που έχουν δαπανηθεί. Έχουν χρόνο να διορθώσουν τα πράγματα αλλά το πάνω χέρι πλέον δεν το έχει ο Άρης».

Για τη συνέχεια: «Έχει μεγαλύτερη πίεση η ομάδα. Δεν είναι κάτι φοβερό η Β Εθνική. Αυτή τη στιγμή κάποιες ομάδες που είναι οργανωμένες και έχουν οικονομική ευμάρεια πρωταγωνιστούν. Δε με φοβίζουν αλλά το θέμα είναι ότι ο Άρης μοιάζει να είναι σκουριασμένος. Δεν λάμπει αγωνιστικά. Δεν χρειάζεται ο κόσμος να πιέζει περισσότερο και πρέπει εκείνοι που ανέλαβαν το έργο να το πάνε στο τέρμα. Το φύγε εσύ έλα εσύ προβλήματα θα δημιουργήσει. Κάτι δεν έχουν κάνει σωστά στον Άρη και τώρα τους βγαίνει. Ξέρω ότι έχουν έναν άνθρωπο που ασχολείται με τη φυσική κατάσταση που είναι διάνοια και ο Αναστόπουλος είναι έμπειρος. Όλα συνηγορούσαν ότι ο Άρης θα περνούσε το κατώφλι αλλά ομάδες χωρίς αμυντική συμπεριφορά δεν έχουν προϋποθέσεις για τίτλο. Το αγωνιστικό πρόβλημα του Άρη είναι η κακή αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας».

To Top