Χαντ: “Ευτυχισμένος που επέστρεψα!”

Ο Τζέρεμι Χαντ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη. Φανερά αδυνατισμένος ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της ομάδας τόνισε πως δεν σταμάτησε να δουλεύει όσο ήταν στο Μέμφις, γιατί αυτό επέβαλλε και το πρόγραμμα αποθεραπείας του και εξέφρασε την χαρά του που θα συνεχίσει στους κίτρινους.

Η συνέντευξη του Χαντ στο σάιτ της ΚΑΕ Άρης:

Πρώτες ώρες στη Θεσσαλονίκη, μετά από περίπου δύο μήνες. Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που επέστρεψα! Ανυπομονούσα να δω τους συμπαίκτες μου και όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη».

Πώς ήταν για σένα αυτό το χρονικό διάστημα που ήσουν στο Μέμφις;

«Δούλευα πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και έχασα κάποια κιλά, γιατί όσο λιγότερα κιλά, τόση λιγότερη πίεση φεύγει από τα γόνατα μου. Δούλεψα πολύ σκληρά, αυτό είναι αλήθεια. Πέντε ημέρες την εβδομάδα επισκεπτόμουν τον φυσιοθεραπευτή μου, με τον οποίο κάναμε κυρίως ενδυνάμωση. Επίσης, έκανα και θεραπείες μέσα στο νερό. Τα απογεύματα πήγαινα στο γυμναστήριο μόνος μου. Έκανα προπόνηση καθημερινά περίπου 5-6 ώρες. Δούλευα πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα που θα με βοηθούσαν και τώρα που επέστρεψα θα κάνω το ίδιο. Η δουλειά συνεχίζεται και βήμα-βήμα θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος. Μεγάλο χρονικό διάστημα το πέρασα τον φίλο μου, Τζόϊ Ντόρσει, που κάναμε και κάποιες προπονήσεις μαζί».

Στην ομάδα έχουν έρθει νέοι παίκτες. Τους γνωρίζεις;

«Γνωρίζω ότι ήρθαν καινούρια παιδιά στην ομάδα, που είναι κυρίως νεαρά. Θα μας δώσουν περισσότερη ενέργεια, αλλά νομίζω ότι θα δουλεύουν και σκληρά, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Επομένως, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, θα βάζουν και αυτοί τα δυνατά τους. Γνωρίζω τον Γιάννη τον Αθηναίου, γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες στη Δράμα. Είναι πολύ καλός αμυντικός, σκοράρει επίσης, αλλά είναι και πολύ καλό παιδί».

Πώς σκέφτεσαι την φετινή χρονιά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο;

«Εύχομαι να είμαι πάνω απ’ όλα υγιής. Από εκεί και πέρα, θέλω να είμαι καλός αμυντικός και φυσικά να κερδίζω. Στο τέλος της περσινής χρονιάς, είχαμε πολύ καλή χημεία και με τους καινούριους παίκτες που ήρθαν, θέλουμε να αποκτήσουμε την χημεία μας νωρίτερα φέτος, για να έχουμε μια καλή χρονιά».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γύρισα και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρχονται σε κάθε παιχνίδι και να μας υποστηρίζουν!»

To Top