Χαντ τέλος, αναμονή για τον Κόλεμαν

Ο Τζέρεμι Χαντ δεν δίνει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του Άρη που δεν μπορούν να τα δώσουν οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τους κίτρινους. Αυτό είναι το μοναδικό δεδομένο την συγκεκριμένη στιγμή. Για τον Τζερόμ Κόλεμαν και την ενδεχόμενη συμφωνία του με τον Άρη δεν υπάρχει προς το παρόν οριστική εξέλιξη.

Αυτό που λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην περιφέρεια του Άρη είναι η παρουσία ενός παίκτη, που να μπορεί να παίξει “ένας εναντίον ενός”, ένας παίκτης που μπορεί να πάρει επιθέσεις πάνω του και να σκοράρει. Το αν μπορεί να προσφέρει τέτοια βοήθεια ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ένα ερώτημα, όπως αν μπορεί να προσφέρει τέτοια βοήθεια ο Μπίλι Κις που παραμένει ελεύθερος. Χρειάζεται ωστόσο η ομάδα έναν παίκτη να βγάλει μια διαφορετική ενέργεια στο παρκέ και γι’ αυτό προέκυψαν οι συζητήσεις με τον Κόλεμαν, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παικτών στην αγορά με το λέτερ οφ κλίαρενς στην Ελλάδα.

Κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών οι κίτρινοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχουν τον Χαντ στο ρόστερ τους και ερωτηματικό αν θα έχουν άλλον ξένο παίκτη.

 

To Top