Χαρίσης: “Άρης αντί της αφάνειας του Ολυμπιακού!”

Ο Κώστας Χαρίσης εξήγησε με σημερινές του δηλώσεις ότι το καλύτερο γι’ αυτόν την δεδομένη στιγμή της καριέρας του ήταν ο Άρης και όχι ο Ολυμπιακός, παρότι του έδινε περισσότερα χρήματα. Προτίμησε τους κίτρινους από την… αφάνεια ενός χρόνου!

Ο 33χρονος σέντερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero” τονίζοντας αρχικά πως “έκανα μια επιλογή με βάση τα δικά μου δεδομένα για το καλύτερο της καριέρας moυ. Από τη μια μεριά της ζυγαριάς είχα την πρόταση του προέδρου του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη τον οποίο και ευχαριστώ, και από την άλλη είχα την πρόταση του Ολυμπιακού, με λίγο χρόνο συμμετοχής. Σε αυτήν την ηλικία έκρινα πως έπρεπε να πάρω την πρώτη πρόταση και όχι να πάω στην αφάνεια για έναν χρόνο”.

Για το ρόλο του Ασημακόπουλου: “Με τον Αντώνη είμαστε φίλοι, από τότε που ήμασταν στην Πάτρα. Δεν με επηρέασε θετικά ή αρνητικά, την απόφαση την πήρα εγώ. Είναι πολύ κοντά στο να είναι… Αρειανός, θα είναι αρχηγός στην ομάδα μας και δίκαια, και θα μπορούσε να είναι αρχηγός σε όλη την Α1”.

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: “Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, να σταθεί στο πλευρό μας, γιατί μόνο έτσι θα αναγεννηθεί η ομάδα. Ο προπονητής έχει επιλέξει παίκτες που θα δουλέψουν σκληρά και θα δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει σε λίγα χρόνια να διεκδικήσει τίτλο. Δεν μ’ αρέσει να μιλάμε συνέχεια στα μέσα ενημέρωσης, η δουλειά μας θα δείξει στο τέλος τι κάναμε. Πρέπει να υπάρξει υπομονή, πίστη, θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές, θα χάσουμε και ματς, εκεί χρειαζόμαστε τον κόσμο. Όπως λένε όλοι οι αθλητές, το λέω κι εγώ, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε καλά”.

Για τα νέα παιδιά: “Όταν εμείς ήμασταν οι άπειροι σε μια ομάδα, είχαμε κι εμείς τους δικούς μας δασκάλους μπροστά μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κι εμείς τα νέα παιδιά, για να βοηθήσουμε και την ομάδα. Για μένα ο Τόμιτς ήταν κάτι ανάλογο, ο Νίκος ο Μπουντούρης επίσης με βοήθησε”.

To Top