Χαρίσης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα”

Ο Κώστας Χαρίσης δήλωσε και εμπράκτως ότι δεν το βάζει κάτω και είναι ενεργός παίκτης της ομάδας, αρκεί να του δίνεται χρόνος συμμετοχής και ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη για το χειροκρότημα!

Αυτό υπογράμμισε και στις δηλώσεις που έκανε στο sport24.gr:

Πως όμως έζησε ο Χαρίσης την χθεσινή του μέρα; ”Έχω παίξει πολλά παιχνίδια στην καριέρα μου και είναι η τρίτη μου στον Άρη. Το διαφορετικό ήταν σίγουρα όμως το χειροκρότημα του κόσμου όταν πήρα εντολή από τον κόουτς να σηκωθώ για να περάσω στο παιχνίδι. Ήταν κάτι που ειλικρινά δεν το περίμενα”.

Για την εμφάνισή του που εκτός από πόντους και ριμπάουντ συνδυάστηκε και με ασίστ στον Βεζένκοφ, με τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ του Άρη να την αξιοποιεί στο έπακρο με καλάθι και φάουλ, σχολίασε: ”Φρόντισα να κάνω απλώς την δουλειά μου όπως κάθε φορά στην καριέρα μου. Σε καμία προπόνηση από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δεν χαλάρωσα για να είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω”.

Κι όσο για το ότι μετά το καλάθι του σήκωσε το χέρι ψηλά στην οροφή του ”Nick Galis Hall” είπε χωρίς δεύτερη σκέψη: ”Είναι μία αφιέρωση που την κάνω πάντα”. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν περίμενε ότι θα είχε αυτόν τον χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ τόνισε: ”Μπορεί να υπήρχε ο τραυματισμός του Βασίλη (σ.σ. Σίμτσακ) σε όλη ουσιαστικά την προετοιμασία μας ωστόσο εγώ σε καμία περίπτωση δεν άλλαξα τον τρόπο δουλειάς μου”.

Για το ότι παρά το ότι δεν ήταν στα πλάνα του Πρίφτη από την αρχή του σχεδιασμού του Άρη αν σκέφτηκε κάποια στιγμή να τα παρατήσει είπε: ”Σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Είμαι επαγγελματίας από την πρώτη μέρα της καριέρας μου και στο χθεσινό μου παιχνίδι μου δόθηκε η ευκαιρία να το αποδείξω και το έκανα. Ότι δεν το βάζω κάτω”.

Ο Χαρίσης σε εκείνο το σημείο υπογράμμισε: ”Δεν έγινε όμως και κάτι με το μυαλό μου να είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γενικότερα σκέφτομαι εξάλλου την επόμενη μέρα. Όπως ισχύει και για την καριέρα μου. Το μπάσκετ το αγαπάω και θα το σταματήσω όταν το θελήσω εγώ”, με τον έμπειρο σέντερ να καταλήγει: ”Θα ήθελα να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη για το χειροκρότημά του την ώρα της εισόδου μου στο παιχνίδι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια”.

To Top