Χαρίσης: “Δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για κανέναν”

Ο Κώστας Χαρίσης έστειλε το μήνυμα σε όλους όσοι θεωρούν τον Άρη ξεγραμμένο αύριο στον τελικό και… υποσχέθηκε ένα δύσκολο απόγευμα για όλους!

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε πριν από λίγη ώρα σε δηλώσεις στα Δύο Αοράκια πως “δεν είμαστε στο πρωτάθλημα, είμαστε στο κύπελλο, είναι διαφορετικός θεσμός. Είμαστε επάξια στον τελικό, έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και θα δείξουμε για άλλη μια φορά ένα πολύ καλό πρόσωπο”.

Για τον Παναθηναϊκό είπε ότι “είναι πιο έμπειρος, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτό. Είμαστε όμως ο Άρης και ήρθαμε εδώ να αντιπροσωπεύσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο”.

Πρόσθεσε πως “δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και δεν θα είναι για κανέναν ένα εύκολο απόγευμα. Για κάποιο λόγο όταν είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο παίζουμε καλά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτσι και αύριο. Έχουμε διάθεση, ενέργεια, νέα παιδιά που ζητάνε πολλά μέσα από το μπάσκετ. Θα διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Θέλουμε να είμαστε κοντά στο σκορ στο τέλος…”.

Για το αν ο Άρης είναι αουτσάιντερ τόνισε πως “και οι δυο ομάδες μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε αουτσάιντερ. Θέλω να μπούμε μέσα και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει από την αρχή. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0”.

 

To Top