Χαρίσης: “Επιβεβαιώσαμε πως δουλεύουμε σωστά, να το αποδείξουμε και αύριο”

Ο Κώστας Χαρίσης μίλησε για τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του Άρη στα πλέι οφς.

Αναλυτικά, όσα είπε “Yellow Radio 92,8” :

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: “Είναι απλά μια νίκη. Τίποτα παραπάνω. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Χαρήκαμε την καλή εμφάνιση και τη νίκη αλλά πλέον προετοιμαζόμαστε για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Κατά τη διάρκεια του αγώνα περιμέναμε πως θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Το έκανε μέχρι ένα σημείο, αλλά εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας, ήμασταν εύστοχοι και δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να «γυρίσουν» το παιχνίδι”.

Τι κρατάτε από τη χθεσινή επιτυχία: “Κρατάμε μόνο την ομαδικότητα, την καλή εμφάνιση της ομάδας και επιβεβαιώνουμε πως δουλεύουμε σωστά. Αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε και αύριο”.

Για την χθεσινή του εμφάνιση: “Όλοι παίξαμε πολύ καλά. Οι αντίπαλοι είναι ενός άλλου επιπέδου αλλά όλοι μαζί παίξαμε σε επίθεση και άμυνα και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε. Η ομάδα είναι αυτή που έχει πετύχει τόσα πολλά φέτος”.

Αν έχει “ταβάνι” η ομάδα: “Είναι σημαντικό έστω και στο τέλος της χρονιάς να καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι πως είμαστε άξιοι σεβασμού και άξιοι προσοχής”.

Για παραμονή του στον Άρη: “Πρώτα το αγωνιστικό και τα παιχνίδια που μένουν και μετά αυτό. Τα παιχνίδια με το ΠΑΟΚ είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Μετά θα μπορούμε να συζητήσουμε και για τη παραμονή μου”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Λειτούργησε θετικά η δική μας νίκη χθες. Έχουμε ένα παιχνίδι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και ίσως αυτό να μας κουράσει περισσότερο αλλά έχουμε και παιδιά που έρχονται από τραυματισμούς και αυτό είναι θετικό. Και οι δυο έχουμε καλές ομάδες και μακάρι να είναι κοντά μας και ο κόσμος και να γίνουν ωραία παιχνίδια”.

Για τον Βεζένκοφ: “Είναι ένα παιδί με φοβερό ταλέντο. Βελτιώνεται συνεχώς πάρα πολύ. Προσπαθεί καθημερινά και πραγματικά το αξίζει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Και μεις οι πιο έμπειροι τον βοηθάμε και στον στηρίζουμε συνεχώς”.

Για τον κόσμο: “Θα ήθελα να πω στον κόσμο, αν μας δοθεί η ευκαιρία να τους έχουμε στο πλευρό μας στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να μην γίνουν τα ίδια άσχημα περιστατικά και όλοι μαζί να παλέψουμε για τη νίκη”.

To Top