Χαρίσης: “Περήφανοι που φοράμε την φανέλα του Άρη, να σηκώσουμε το βάρος και να κοιτάξουμε μπροστά!”

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη ο Κώστας Χαρίσης. Ο έμπειρος σέντερ μετά από την απουσία του στο προηγούμενο ματς απέναντι στον Κολοσσό πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μίλαν Μίνιτς και σε 14 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να πετύχει νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

«Το σημαντικότερο από αυτά που μας είπε ο κόουτς όλη την εβδομάδα αλλά και σήμερα πριν το ματς είναι ότι το να φοράμε την φανέλα του Άρη δεν θα πρέπει να μας ασκεί πίεση αλλά να μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Είπε συγκεκριμένα ότι μόνο 15 παίκτες μπορούν να φοράνε την φανέλα του Άρη την φετινή χρονιά και είναι αλήθεια. Πρέπει να είμαστε περήφανοι να σηκώσουμε το βάρος και να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε αρχικά ο 34χρονος σέντερ που συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ακόμα μία εβδομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε αυτή τη νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, του Ζήση αλλά και τον δικό μου. Έπρεπε να παίξουμε συγκεντρωμένα. Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως περίεργα όμως εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να το οδηγήσουμε εκεί που θέλαμε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική στην Πυλαία: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, ιδιαίτερο, με ένα δυνατό αντίπαλο πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάμε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ομάδα που μέχρι πριν από λίγο διάστημα κέρδιζε. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό να δουλέψουμε στην ομαδικότητα μας όπως κάναμε και αυτές τις μέρες και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Όσον αφορά την πορεία της υγείας του και αν είναι 100% έτοιμος ο 34χρονος σέντερ τόνισε: «Δεν είχα κάποια ενόχληση μέσα στο παιχνίδι πιστεύω πως με την κατάλληλη θεραπεία που ακολουθούμε θα είμαι 100% έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια».

To Top