Χαρίσης στο PRESSARIS: “Είμαι πάντα έτοιμος, έκανα απλά τη δουλειά μου”

Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει τον Άρη δήλωσε ο Κώστας Χαρίσης μιλώντας στο PRESSARIS. Ο έμπειρος σέντερ (4π., 6ρ., 2ασ. σε 11 λεπτά) πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δίνοντας όπως επεσήμανε, τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει η ομάδα.

Ο 35χρονος παίκτης είπε αρχικά: “Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σοβαρά. Βασική μας επιδίωξη ήταν να βρούμε ρυθμό. Καταφέραμε από την αρχή να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ και προσπαθώντας να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι φτάσαμε στη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε”.

Ερωτηθείς αν η νίκη αυτή βελτιώνει την ψυχολογία και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος απάντησε: “Νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα το κάνουμε βδομάδα-βδομάδα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Νομίζω ότι είναι πιο σοφό να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο”.

Ο Χαρίσης τόνισε ότι είναι πάντα στη διάθεση της ομάδας να προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί: “Εγώ είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Όταν κληθώ να μπω στο παιχνίδι πρέπει να κάνω τη δουλειά μου ανεξάρτητα με το τι διαφορές έχουμε με τη διοίκηση. Η δουλειά μου είναι αυτή και μπήκα και την έκανα”.

To Top