Χαρίσης: «Στόχος η αναγέννηση του Άρη»

Ο Κώστας Χαρίσης, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αρη στην εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας (με 12 π., 9 ριμπάουντ), προειδοποιεί πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν κίνητρο και δίψα να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις από το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας.

«Δεν θέλω να μείνω στο παρελθόν, το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα παιδιά δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα παιχνίδι με το παιχνίδι αρχίζουν να φαίνονται. Εχουμε δυνατότητες ως ομάδα και πάντα λέγαμε ότι πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε» δήλωσε στην εφημερίδα ο έμπειρος φόργουορντ που τόνισε:

«Η ομάδα δεν μπορεί για τους γνωστούς λόγους να κάνει προσθήκες άλλων Αμερικανών, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο Αρης διαθέτει έναν πολύ καλό κορμό Ελλήνων παικτών αρκετοί εκ των οποίων διαθέτουν μεγάλη πείρα στην κατηγορία. Υπάρχουν αθλητές με προσωπικότητα η οποία κάποια στιγμή έπρεπε να βγει στο παρκέ. Είμαι αισιόδοξος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

Σχετικά με το ποιο θα είναι κατά τη γνώμη του το «στίγμα» του Αρη δήλωσε: «Η σταθερότητα σε μια ομάδα έρχεται σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια στην άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε μεγάλη προσήλωση σε αυτό τον τομέα και ήταν κάτι που μέτρησε καταλυτικά και στο τελευταίο μας παιχνίδι με την Καβάλα. Στην ταυτότητα του Αρη πρέπει να υπάρχει η λέξη “μαχητές” για τους παίκτες. Αυτό το στοιχείο, της αγωνιστικότητας, της έντασης, υπάρχει και θέλω να πιστεύω πως θα γίνεται ολοένα και πιο έντονο στη συνέχεια».

Σχετικά με το αν έχουν μπει στόχοι για την κατάκτηση μιας θέσης, ο Κώστας Χαρίσης είπε: «Τέτοιους στόχους δεν βάζουμε, προέχουν άλλα πράγματα, όπως η σταθερότητα. Θέλουμε η ομάδα να βγάζει μια καλή εικόνα στο γήπεδο ώστε να φέρουμε ξανά τον κόσμο κοντά μας, αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα, ο μεγάλος μας στόχος, η αναγέννησή της. Ανέκαθεν ο Αρης έπαιρνε δύναμη από τον κόσμο του και τώρα τον έχει ανάγκη πολύ περισσότερο».

To Top