Χαρίσης: “Την Τρίτη θα δείξουμε τον πιο αληθινό χαρακτήρα του τι σημαίνει Άρης φέτος”

Ο Κώστας Χαρίσης λίγο μετά τον αγιασμό και πριν ξεκινήσει η προπόνηση έκανε δηλώσεις υπογραμμίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους μέσα στην ομάδα για να φτιαχτεί ένας Άρης που θα χαίρονται οι οπαδοί να τον βλέπουν να παίζει.

Ο έμπειρος σέντερ υπογράμμισε αρχικά πως “θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείες, να μην έχουμε απώλειες μέσα στη χρονιά και να δουλέψουμε για να θέσουμε πιο πάνω την βάση για την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μας. Δέκα μέρες πρωί απόγευμα δουλέψαμε στη Βουλγαρία σε πολύ καλό επίπεδο. Τα νέα παιδιά έχουν πολύ όρεξη για να δουλέψουν. Χρειάζονται την βοήθειά μας, χρειαζόμαστε όμως και εμείς οι πιο μεγάλοι την δική τους, για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο”.

Ρωτήθηκε για την ετοιμότητα της ομάδας στον αγώνα του κυπέλλου την προσεχή Τρίτη και απάντησε πως “σαφώς δεν θα είμαστε έτοιμοι όπως θα είμαστε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά θα είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο. Έχουμε κάνει πολλά τρεξίματα, αλλά δουλεύουμε όλοι για να δείξουμε την Τρίτη όσο το δυνατόν τον πιο αληθινό χαρακτήρα του τι σημαίνει Άρης φέτος. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας τι ομάδα φτιάχνεται, για να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο”.

Για την προετοιμασία είπε ότι “το κέρδος από την προετοιμασία είναι να βρεθούμε όλοι σαν ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Να γίνουμε μια γροθιά. Ήμασταν μαζί για πολλές ώρες και αυτό μας βοήθησε ιδιαίτερα. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό το καλό είναι ότι μπορούμε να σκοράρουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά προπόνηση με την προπόνηση θα βελτιωνόμαστε. Όλοι προσφέρουν τα μέγιστα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να δίνουμε όλοι το 110% των δυνάμεών μας για να βγάλουμε κάτι δυνατό”.

To Top