Χαρίσης: “Τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης, ένεση αδρεναλίνης η εκδήλωση του Γκάλη!”

Ο Κώστας Χαρίσης, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, στη δική του παρουσία, στο μέλλον του στην ομάδα, στον κόσμο του Άρη, αλλά και στην εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά, επεσήμανε μιλώντας στον “Αρένα”:

Αρχικά, είπε: “Ξεκινήσαμε δύσκολα λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA. Συνεχίσαμε στραβά με την αποκλεισμό από το κύπελλο και εκεί άρχισαν οι μουρμούρες. Αλλά, στη συνέχεια, έγινε και αλλαγή προπονητή η οποία, από ότι αποδείχτηκε ήταν πετυχημένη, και παίξαμε πολύ καλύτερα”.

Για τα έντονα συναισθήματα που άφησε η εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη: “Ήταν σαν μια… ένεση αδρεναλίνης. Είχαμε μια σταθερότητα αλλά μας έδωσε μια άλλη πνοή αυτή η εκδήλωση και μια άλλη αύρα!”

Για τη δική του παρουσία και απόδοση: ‘Νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι πως δεν ήταν μια καλή χρονιά για μένα, ιδιαιτέρως στην αρχή. Άργησα να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω έστω και στο τέλος έδειξα μια θετική εικόνα και φάνηκε πως μπορώ να βοηθήσω κι εγώ”.

Για το μέλλον του στον Άρη: “Σίγουρα, το πρώτο λόγο έχει ο Άρης, εγώ περιμένω τις δικές τους σκέψεις. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε, ελπίζω να συνεννοηθούμε καταλλήλως και να παραμείνω και την επόμενη σεζόν.

Για τη δουλειά του Βαγγέλη Αγγέλου: “Σέβεται κάθε στάλα ιδρώτα που ρίχνουμε, είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσουμε και του χρόνου κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Για τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν αλλά και την κατανόηση από την πλευρά των παικτών: “Η αλήθεια είναι πως η μουρμούρα για τα οικονομικά προβλήματα ξεκινούν από τους ξένους παίκτες, είναι κοινά αποδεκτό αυτό. Εμείς οι Έλληνες καταλαβαίνουμε πιο πολύ, αλλά οι δύο ξένοι που είχαμε φέτος στην ομάδα, δεν έκαναν κανένα παράπονο τα παιδιά ουδέποτε και αυτό είναι προς τιμήν τους”.

Για το κράμα νεαρών και έμπειρων που υπήρχε στην ομάδα αλλά και την παρουσία των “μικρών”: “Σίγουρα, χρειάζονται και έμπειροι και νεαροί παίκτες. Οι δικοί μας νεαροί απέδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας και μας βοήθησαν αρκετά. Αυτοί είναι το μέλλον του Άρη, πιστεύω θα γίνουν κάποιες προσθήκες κυρίως με νεαρότερους παίκτες την νέα χρονιά και να συνεχίσει η ομάδα ακόμη καλύτερα.

Για την ατμόσφαιρα του “Αλεξανδρείου”: “Οπωσδήποτε, είναι μεγάλη υπόθεση να παίζει ο κάθε παίκτης σε γεμάτο γήπεδο. Φέτος, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, νιώσαμε την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη. Με μεγάλη κορύφωση, βεβαίως, την εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη.

Για το ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν μιλάει συχνά: “Δε μου αρέσει να λέω πολλά λόγια, είμαι άνθρωπος της δουλειάς. Από την πρώτη ημέρα που υπέγραψα στην ομάδα, είπα πως 7-8 μήνες έχει δουλειά, να φανεί η δουλειά μου και η προσφορά μου στο γήπεδο και μετά τα λόγια”.

To Top