ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χαρίσης: “Το περιμένουμε και το θέλουμε για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί”

Ο Κώστας Χαρίσης, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη, ανυπομονούν για τον ημιτελικό. Θέλουν να κερδίσουν όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε αρχικά πως “είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να έρθει. Επιτέλους φτάσαμε δύο μέρες πριν. Είμαστε όλοι έτοιμοι, ήδη έχουν μπει και τα παιδιά που έλειπαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα δείξουμε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο”.

Για την πίεση που μπορεί να υπάρχει είπε ότι “την μετατρέπουμε σε θετική πίεση, θέλουμε και εμείς να περάσουμε στον τελικό και στο τέλος του παιχνιδιού θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί”.

Για το ότι ουσιαστικά ο Άρης προετοιμάζεται εδώ και βδομάδες για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χαρίσης τόνισε πως “ο κόουτς είχε πει ότι μπαίνουμε σε μία φάση προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ελευσίνα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή φάση αυτή τη στιγμή και θα δείξουμε πολύ καλή αγωνιστική ομαδικότητα”.

Κατέληξε λέγοντας πως “πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε ομαδικοί, να είμαστε ο εαυτός μας. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα με καλό προπονητικό τιμ αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εμείς. Θα είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

 

To Top