ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαραλαμπίδης: “Κάνουμε προπόνηση με 12-13 παίκτες στη Βέροια…”

Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα είναι διατεθειμένος να κάνει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στον πάγκο της Βέροιας, αντίπαλος του Άρη την ερχόμενη Τετάρτη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο έμπειρος τεχνικός έχει λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες πως εντός των επόμενων ωρών θα ξεκινήσει εκ νέου η καταβολή χρημάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα και να μπορέσει η “Βασίλισσα” να πορευτεί με αξιοπρέπεια στο υπόλοιπο της σεζόν.

“Περιμένω την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Θα κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα με την ελπίδα πως θα γίνουν κάποια πράγματα όπως πρέπει και να συνεχίσει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα” δηλώνει στη mikriliga.com ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος έχει λάβει υπόσχεση και για μερικές μεταγραφές.

“Αυτή τη στιγμή, κάνουμε προπόνηση με 12-13 παίκτες. Υπάρχει διαβεβαίωση πως η ΠΑΕ θα εξασφαλίσει ενημερότητες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών. Υπάρχει, πλέον, ποσοτικό πρόβλημα. Και να σκεφτεί κανείς πως είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά το καλοκαίρι, που είχε αναγνωριστεί από όλους…” προσθέτει με παράπονο ο Χαραλαμπίδης.
To Top