ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαραλαμπίδης: « “Mαγειρεύτηκε” η απόφαση κατά του Άρη, η ομάδα εφέτος είναι για μεγάλα πράγματα»

aris omadiki

Την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα, τους πρωταγωνιστές της, την αδικία που βίωσε με την αφαίρεση βαθμών και το που μπορεί να φτάσει ο σύλλογος σχολίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα στον «Yellow Radio 101,7»:

Αρχικά ανέφερε:

Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη, είχε αγωνιστικότητα, πάθος και ζητούσε το αποτέλεσμα. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν καλά αγωνιστικά, στο χθεσινό παιχνίδι παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα, ήταν ομάδα.

Φυσικά υπήρχαν κάποια λάθη, υπήρχε το άγχος της νίκης και έπαιζε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Η γενική εικόνα όμως ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι με την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες θα έχουν καλή πορεία.

Για την κριτική που υπήρχε:

Στην Ελλάδα οι φίλαθλοι περιμένουν από την πρώτη μέρα κάτι μεγάλο, δεν έχουν υπομονή και απογοητεύονται εύκολα. Δεν πρέπει να είμαστε κυριευμένοι με το πάθος, πρέπει να βλέπουμε τι γίνετε στο γήπεδο.

Όπως λέμε στους παίκτες να παίζουν με καθαρό μυαλό, έτσι και οι φίλαθλοι και ο κόσμος πρέπει να λειτουργούν με καθαρό μυαλό.

Για το πως αντιδράει ένας παίκτης μετά από μία ήττα:

Μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα περισσεύει το άγχος αλλά περισσεύει και το πάθος και η αγωνιστικότητα. Ο Άρη φαινόταν ότι είχε άγχος, ότι ήθελε πάση θυσία το αποτέλεσμα για να δείξει στον κόσμο ότι βαδίζει σωστά, αλλά υπερίσχυσε το πάθος.

Για το ποιος παίκτης του άρεσε:

Θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Μαντσίνι, από το τέλος της περσινής χρονιάς ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ την προηγούμενη δεν έδειχνε τα στοιχεία που δείχνει τώρα.

Για τον Κουέστα:

Όπως κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές λάθος, κάνει και ο τερματοφύλακας, δεν γίνεται να τον κρίνουμε από ένα λάθος, πρέπει να βλέπουμε την συνολική προσφορά ενός παίκτη και να είμαστε ρεαλιστές.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Toν Άρη τον κυνηγάνε πολλοί δαίμονες, είναι η ομάδα στην οποία εφαρμόζονται πρώτη φορά οι νόμοι και όσα δεν ισχύουν. Mαγειρεύτηκε η απόφαση κατά του Άρη, η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα.

To Top