Χαρδαλιάς: «Δεν εξετάζεται το σενάριο ολικής απαγόρευσης, πειθαρχημένη η πλειονότητα»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της κυβέρνησης, απορρίπτει το ενδεχόμενο ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας και τονίζει πως είναι πιθανό να ληφθούν περαιτέρω μέτρα προς συμμόρφωση της μειονότητας των απείθαρχων πολιτών.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»:

H νέα μόδα είναι τα πάρτυ στα μπαλκόνια και σε ακάλυπτους χώρους με DJ. Σας προβληματίζει αυτό το φαινόμενο; Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για λήψη μέτρων;

Έχουμε πει πως ο συνωστισμός απαγορεύεται παντού. Δεν σημαίνει ότι από τη στιγμή που καθόμαστε σπίτι μπορούμε να κάνουμε πάρτυ με 50 καλεσμένους, καθώς ο κίνδυνος είναι ίδιος και ακόμα μεγαλύτερος, αφού πρόκειται για κλειστό χώρο. Τώρα όσον αφορά αυτό που με ρωτάτε για τα πάρτυ στα μπαλκόνια, από τη στιγμή που ο καθένας κάθεται σπίτι του δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι αυτές τις δύσκολες ώρες βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και επικοινωνούν κάθε τρόπο που τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.

To Top