ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριστέας: “Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε με τον Τερζή”

Ανοιχτό άφησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, το ενδεχόμενο να συνεχίσει η ομάδα με τον Απόστολο Τερζή στην τεχνική της ηγεσία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ο Άγγελος Χαριστέας δήλωσε στην “Αθλητική Κυριακή” της ΕΡΤ ότι στην ομάδα υπάρχει πικρία για το γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις που στέρησε από τους «κιτρινόμαυρους» μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσε πάντως και την είδηση πως ο Αποστόλης Τερζής είναι πλέον πολύ πιθανό να συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της ομάδας, αν θέλει φυσικά και εκείνος να παραμείνει στον ρόλο του προπονητή.

“Ταιριάζει στο προφίλ μας, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνον και οι ποδοσφαιριστές έχουν καλή χημεία μαζί του. Αύριο θα έχουμε συζητήσεις μαζί του με περισσότερη ηρεμία. Αφήνουμε το θέμα ανοιχτό αυτή την στιγμή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει” είπε μεταξύ άλλων ο Χαριστέας, που παραδέχθηκε πως είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Άρη στα τελευταία δύο ματς.

To Top