ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριστέας και Ένινγκ προετοιμάζουν το έδαφος για τον Ιανουάριο…

Συνεχείς συσκέψεις τις τελευταίες μέρες, μεταξύ Άγγελου Χαριστέα και Μίκαελ Ένινγκ, με ορίζοντα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γερμανός προπονητής καθημερινά “μαθαίνει” την νέα του ομάδα και όπως είναι λογικό αποκτά ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ, τα πλεονεκτήματά του, αλλά φυσικά και τις αδυναμίες του.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αν και ακόμα είναι χρονικά νωρίς, οι δύο άνδρες προετοιμάζουν το έδαφος για τις κινήσεις τους, εκείνη την περίοδο.

Ήδη ο Άγγελος Χαριστέας έχει ξεκινήσει μία προεργασία εδώ και λίγες εβδομάδες, έχοντας μία λίστα με παίκτες την οποία παρέδωσε στον Μίκαελ Ένινγκ, προκειμένου να λάβει και ο ίδιος τις αποφάσεις του.

Το επόμενο διάστημα οι συναντήσεις θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς στον Άρη επιθυμούν να γίνουν άμεσα οι προσθαφαιρέσεις, μόλις ανοίξει το μεταγραφικό “παράθυρο”.

Οι ανάγκες της ομάδας είναι πάνω κάτω γνωστές, με τον Γερμανό προπονητή να στέκεται στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και στην αμυντική γραμμή, στην προ ημερών επίσημη παρουσίασή του.

 

To Top