ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας και Καρυπίδης ρίχνουν επί τάπητος το θέμα προπονητή και παίρνουν αποφάσεις…

Η χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό έχει φέρει τον Άρη σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας, πρόκειται να έχουν από σήμερα συνεχόμενες επαφές, προκειμένου να λάβουν οριστικές αποφάσεις για το θέμα του προπονητή.

Έχουν μπροστά τους την διακοπή του πρωταθλήματος, για να βρουν τον αντικαταστάτη, πριν ο Άρης αγωνιστεί στην Ξάνθη, εκεί που όλα δείχνουν πως υπάρχει πλέον η οριστική διάθεση να έχει νέο προπονητή στην τεχνική του ηγεσία.

Όποια κι αν είναι η απόφασή τους οι κινήσεις πρέπει να είναι άμεσες. Εφόσον αποφασίσουν οριστικά σε νέο προπονητή, τότε αυτός πρέπει να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

Αν πάλι αποφασίσουν να παραμείνει ο Τόλης Τερζής, τότε πρέπει επίσημα να τον στηρίξουν και να στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, κάτι που δεν έγινε τόσο καιρό, μετά την παραίτηση Παντελίδη.

Ακόμα κι αν υπήρχε στο μυαλό τους από την αρχή, πως ο Τόλης Τερζής θα έμενε σίγουρα μέχρι την διακοπή και όχι πιο μετά από αυτή, καθώς κάθε προσπάθεια νωρίτερα για τον νέο προπονητή, έπεφτε στο κενό, ενώ και ο ίδιος ο 48χρονος κόουτς έδειχνε να αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας και να παίρνει τα αποτελέσματα.

 

To Top