ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας: «Ο Άρης ενοχλεί κάποιους, αδικείται και αυτό πρέπει να σταματήσει – Θα μιλήσω με τον Ζαγοράκη»

Για την υπόθεση Λάσκοφ και το -6 στον Άρη μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας, εκφράζοντας την πικρία και τη δυσαρέσκειά του και τονίζοντας παράλληλα πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Άρης…

«Aυτή η ομάδα ενώ κάνει βήματα προς τα εμπρός βρίσκει… ξαφνικά κάποια αγκάθια. Ο Άρης έχει την ατυχία να ενοχλεί κάποιους, είχα μιλήσει και πολύ ανοιχτά με την ιδιότητα μου. Το ζήτημα μας αφορά σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης έχει πολύ μεγάλη δυναμική και δεν νοείται να αδικείται. Είμαι ενοχλημένος και δεν είμαι μόνο εγώ. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως γίνεται κάθε φορά, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι, να εμφανίζεται κάτι πολύ αρνητικό. Εγώ με την ιδιότητα μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Και ο Περιφερειάρχης, ο κ.Τζιτζικώστας είναι προβληματισμένος, ο Άρης αδικείται και αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι ένα πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, μία απόφαση που έχει βγει και αφορά ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Θα έχω επαφή με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι, πρέπει να δούμε τα δεδομένα, το τι έχει γίνει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

To Top