ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριστέας: «Ο κόσμος του Άρη είναι η καρδιά της ομάδας, θέλουμε να ανέβουμε σκαλοπάτι»

Ο Άγγελος Χαριστέας φιλοξενήθηκε στο pre-game των καναλιών Novasports και μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, αλλά και την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Η ευχή του για το νέο πρωτάθλημα: «Πρώτα απ’όλα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μια καλή σεζόν, να παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ και να λυθεί αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Εγώ εύχομαι σε όλες τις ομάδες να εκπληρώσουν τις επιτυχίες τους. Η δική μας ομάδα θέλουμε να ανέβει σκαλοπάτι. Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε όσο το δυνατόν να «δέσουν» πιο γρήγορα και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Για τον σχεδιασμό του Άρη: «Ο πρόεδρος έλυσε το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε με το ban. Έχοντας έναν καλό σχεδιασμό από πριν σχετικά γρήγορα καταφέραμε να φτιάξουμε τον κορμό της ομάδας και ήρθαν κάποιοι παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα, θέλουμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό που θέλουμε να περάσουμε φέτος είναι ότι «το δικό μας γήπεδο, οι δικοί μας κανόνες». Αυτό θέλουμε να περάσουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Κάναμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε τις κινήσεις μας. Οι περισσότεροι παίκτες ήρθαν στον σωστό χρόνο και παρατάσσουμε την ομάδα μας σήμερα με βάση την ετοιμότητα της ομάδα, για εμένα παίζει ρόλο η συνοχή της ομάδας. Θα πρέπει οι παίκτες να κατανοήσουν το σύστημα που θέλει να παίξει φέτος ο Άρης, αλλά θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι.

Το ρόστερ δεν έχει κλείσει, απλώς δεν θέλαμε να κάνουμε βεβιασμένη κίνηση. Θέλουμε οι κινήσεις μας να είναι βάσει σχεδίου. Θα έχουμε κάποιες αφίξεις σύντομα και χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι δίνουμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά από την Κ-19 του Άρη και το κάνουμε γιατί πιστεύουμε σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος του Άρη είναι η καρδιά της ομάδας, μας λείπουν και ευχόμαστε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη που είχαμε. Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για την ομάδα και εγώ το ίδιο και να είναι σίγουροι ότι θα έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά».

To Top