ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας: “Στήριξη μέχρι τέλους! Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας” (photo)

Ο Άγγελος Χαριστέας με μήνυμά του μέσω των social media, πήρε θέση τόσο για την χθεσινή αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, όσο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αθλητικού διευθυντή του Άρη:

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια, όπως επίσης και από την επίτευξη των στόχων. Όταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι, είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner.

Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και παραμένει στην κούρσα του κυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Έχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας. VAMOS

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων .Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winer. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους .Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους .Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και παραμένει στην κούρσα του κυπέλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό .Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα.Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας .VAMOS @arisfc_official ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) στις

To Top