Χαριστέας στο PRESSARIS: “Δέχτηκα κρούση αλλά μέχρι εκεί. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με ευρωπαϊκή ομάδα!”

Ο Άγγελος Χαριστέας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άρη, τονίζοντας στο PRESSARIS πριν από λίγη ώρα, ότι του έγινε κρούση, όχι πρόταση. Αυτές τις μέρες ο έμπειρος επιθετικός διαπραγματεύεται την συνέχεια της καριέρας του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, κάτι που κάνει πιο δύσκολη την επιστροφή του στον Άρη.

Πολλοί θεώρησαν πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η διοίκηση του Άρη δε έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα επιθετικό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να επιτελέσει το σημαντικό έργο της αγωνιστικής οργάνωσης ενόψει της νέας χρονιάς.

Στο πρόσωπο του Χαριστέα ο Άρη έχει τη δυνατότητα να επενδύσει πέραν της αγωνιστικής του προσφοράς. Αποτελεί σύμβολο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το Κλεάνθης Βικελίδης αποτελεί το σπίτι του. Ο Άρης είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, σ΄ αυτήν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά χτίζοντας μια μεγάλη καριέρα.

Το PRESSARIS επικοινώνησε μαζί του στην Ιταλία όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα. Επιβεβαίωσε την κρούση από τους κίτρινους και επεσήμανε: “Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Άρη. Έχω σκεφτεί πολλές φορές την επιστροφή μου στην ομάδα του Άρη. Να γυρίσω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Δεν κρύβω ότι έγινε μια κουβέντα, αλλά δεν έχω υποσχεθεί τίποτα. Δεν έχω ακόμα κάτι χειροπιαστό”.

Στη συνέχεια έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων του λέγοντας πως “αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Δεν γνωρίζω πως θα καταλήξουν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα”.

 

To Top