Χαριστέας: “Το ίδιο δέσιμο, είμαστε φιλαράκια…” (video)

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα το βράδυ (9/6, 21.00) η θρυλική Εθνική Ανδρών που κατέκτησε το ΕURO 2004, αντιμετωπίζοντας στην Πάτρα μια ομάδα παλαίμαχων Ισπανών άσων.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το ματς θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό και χθες (9/6) έγινε η συνέντευξη Τύπου, με παρόντα φυσικά τον Ότο Ρεχάγκελ, ενώ μίλησαν και οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης και Άγγελος Χαριστέας, τονίζοντας ότι το δέσιμο των μελών εκείνης της ομάδας παραμένει ισχυρότατο.

Ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής Άγγελος Χαριστέας δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζω τα παιδιά από την Ισπανία. Η δική μας εθνική είναι ιδιαίτερη ομάδα, δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα. Γιατί κατόρθωσε να πετύχει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και παραμένουμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχουμε το ίδιο δέσιμο, είμαστε φιλαράκια, έχουμε κοντά μας τον προπονητή και τον Γιάννη. Τον Ότο τον βλέπαμε σαν πατέρα, αν και μεγαλώνουμε συνεχίζουμε να έχουμε το ίδιο πάθος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Πάτρα, δεν έχω παίξει ποτέ με την Εθνική εδώ. Δεν είχαμε την ευκαιρία. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους Πατρινούς να δουν την Εθνική από κοντά, καθώς και την Ισπανία που αποτελείται από μεγάλους παίκτες. Ευχαριστώ τους σπόνσορες, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν γιατί αλλιώς δεν θα ήταν δυνατόν. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί».

To Top