slideshow-3

Χαριστέα παρόντος τρεις «τεσσάρες» του Άρη επί του ΠΑΟΚ (videos)

Με τον Άγγελο Χαριστέα είτε ως παίκτης είτε από διοικητικό πόστο, ο Άρης έχει κερδίσει τρεις φορές τον ΠΑΟΚ, φιλοδωρώντας τον με τέσσερα γκολ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Χθες οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 4-2 του αντιπάλου τους με τον Άγγελο Χαριστέα να απολαμβάνει αυτή τη νίκη δίπλα στην ομάδα ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τις… προηγούμενες δύο φορές πάντως ο ίδιος πρωταγωνίστησε ως παίκτης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Άρη!

Στις 29 Αυγούστου του 1998 ο 18χρονος τότε επιθετικός του Άρη σκόραρε δις στη νίκη μέσα στην Τούμπα με 4-1. Ο Χαριστέας είχε πετύχει τα δύο πρώτα γκολ του Άρη στο 15’ και στο 54’, ανοίγοντας τον δρόμο για το διπλό στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου του 2000 ο Άρης διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Χαριλάου, με τον Χαριστέα να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας το τέταρτο γκολ στο 71’ της αναμέτρησης και να το πανηγυρίζει δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του, όσα και τα γκολ που είχε σημειώσει ως τότε κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

To Top