Χαριστική βολή και τέλος!

Ο Άρης έμεινε στα λόγια σε ένα ακόμη παιχνίδι, πέταξε στα σκουπίδια την τελευταία του ευκαιρία και δέχθηκε την χαριστική βολή, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανθρακικό με σκορ 2-1, αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Εμφάνιση-ντροπή για τον… αδιάφορο (όπως παρουσιάστηκε) Άρη, πραγματική “μαχαιριά” στα σωθικά του υπερήφανου κόσμου της ομάδας, ο μόνος που ήταν… παρών στο γήπεδο!

Το (αγωνιστικό)… τέλος του Άρη, μετά και την σημερινή απώλεια, προσγειώνει πια και τους τελευταίους που είχαν κάποιες ελπίδες για την αποφυγή του μοιραίου και επιβάλλει όλες τις υγιείς δυνάμεις του συλλόγου να δρομολογήσουν την επόμενη μέρα που θα ανάψει το φως στο τούνελ και θα σταματήσει τον κατήφορο του συλλόγου.

Η εμφάνιση του Άρη θυμίζει “εσχάτη προδοσία”, μια ακόμη στη φετινή τραγική χρονιά. Τεράστιες οι ευθύνες όλων. Και των διοικήσεων που έκαναν τον Άρη να θυμίζει ομάδα… χωριού, αλλά φυσικά και της διοίκησης Σκόρδα η οποία έδειξε ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστεί την κρίση. Τεράστιες οι ευθύνες και στον Σούλη Παπαδόπουλο που για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, κι ενώ είχε την τύχη να προηγηθεί, αλλά και των παικτών που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του Άρη, του πιο υπερήφανου συλλόγου που μετράει έναν αιώνα ζωής!

Όλοι αυτοί απορούμε πως θα κοιτάξουν στα μάτια τον κόσμο της ομάδας, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι περνούν στην ιστορία του συλλόγου, ως συμμέτοχοι και αυτουργοί της πιο μαύρης σελίδας του! 

Κριτική στον αγώνα δεν μπορεί να γίνει… Τι σημασία θα είχε άλλωστε; Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Άρης προηγήθηκε στο 36′ με κεφαλιά του Κύργια και στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε άνευ όρων. Στο 72′ ο Μολίνα με απευθείας φάουλ έκανε το 1-1 και στο 90′ ο Ίγκορ έδωσε τη χαριστική βολή (2-1), ενώ είχε δοκάρια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (32′ και 65′).

Άριστη η διαιτησία του Δελφάκη, τραγικό κοντράστ στην ανυπαρξία του Άρη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν, Παπαγεωργίου (Χασομέρης 46′), Χρήστου, Ντιόγκο (Μολίνα 46′), Λαδάκης, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνης (Καθάριος 86′), Ιγκόρ.
ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσιάρας (Αγγελούδης 82′), Βλάχος (Κουσίδης 75′), Οικονομόπουλος, Καμινιώτης (Ηρακλής 65′), Τσουμάνης, Τάτος, Μανιάς.

To Top