ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: «Έχω να πω πολλά, όταν έρθει η ώρα»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για την επόμενη, δύσκολη μέρα του ανδρικού βόλεϊ του Άρη και το τι θα πρέπει να γίνει για να παίξει η ομάδα στα πλέι-άουτ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το ματς με την Παναχαϊκή και την επόμενη μέρα: «Ο Άρης πρέπει πρώτα να καταφέρει να παίξει στα πλέι-άουτ. Η διαφορά με την ομάδα, που βρίσκεται πάνω εσένα δεν πρέπει να είναι πάνω από έξι βαθμούς και αυτήν την στιγμή είναι επτά. Εκτός από αυτό, δεν θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως ο Άρης στον πρώτο γύρο είχε 12 βαθμούς και στον δεύτερο έχει κάνει μόνο μια νίκη. Στον δεύτερο γύρο, ο Άρης είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Οι άλλοι πήραν παίκτες, ενώ ο Άρης αποδυναμώθηκε. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος. Αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα είναι η ομάδα να προσπαθήσει να σωθεί».

Για τα χρέη που παραμένουν: «Ο Άρης έχει λιγότερα χρέη από άλλες ομάδες. Είχαν συσσωρευτεί πολλά χρέη το 2009-10 και 2010-11».

Για το αν κάποιοι θέλουν να πέσει η ομάδα: «Μπορεί να μην θέλει κανένας να πέσει, αλλά το θέμα είναι να κάνεις και προσπάθειες να σώσεις την ομάδα. Εδώ και τρία χρόνια ο Άρης είναι να κατέβει και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα. Είχαν βρεθεί περιπτώσεις για το τμήμα του βόλεϊ, αλλά κάποιοι έλεγαν ‘αυτός δεν μας κάνει, αυτόν δεν το θέλουμε’. Αν δεν είχε έρθει ο κ. Ψηφίδης να υπογράψει, η ομάδα δεν θα είχε κατέβει. Σε πολλά ματς δεν πάνε καν οι παράγοντες. Πρέπει να τα αφήσουμε αυτά και να βοηθήσουμε όλοι μέχρι το τέλος και ότι γίνει. Αν πέσει και το ανδρικό βόλεϊ, ο Άρης θα έχει μόνο το ανδρικό μπάσκετ στην Α1. Έχω να πω πολλά όταν έρθει η ώρα».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν: «Η ομάδα έχει δυνατότητες,  όταν είναι κομπλέ. Παίζει ρόλο και η ηρεμία που δεν υπάρχει μετά τα αποτελέσματα που δεν ευνοούν την ομάδα. Ωστόσο, έχει δυνατότητες να πάρει βαθμούς από τα δυο παιχνίδια».

Για την επόμενη μέρα: «Στον Άρη δεν είμαι αισιόδοξος, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και καιρό».

To Top