ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: «Αξέχαστες οι στιγμές του ΄97! Έγιναν λάθη φέτος…»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης αποτελεί το συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με το παρόν της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, ασχέτως αν φέτος δεν είχε κάποιον θεσμικό ρόλο.

Ο ίδιος, με αφορμή χθες τη συμπλήρωση 19 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τους «κίτρινους» μίλησε για εκείνες τις στιγμές, αλλά και το πικρό σήμερα.

Αναλυτικά, όσα μεταξύ άλλων είπε στο YellowRadio:

«Σίγουρα ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν και τα όσα ζούσαμε όλα εκείνα τα χρόνια με την ομάδα του Άρη, που πρωταγωνιστούσε», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Επρόκειτο για μία ομάδα που για περισσότερα από 15 χρόνια τερμάτιζε στην 2η ή στην 3η θέση του πρωταθλήματος και πάλευε για την κούπα. Σαφώς υπήρχε μια ικανοποίηση για την πορεία της, ιδίως από την στιγμή που και τότε ακόμα τα προβλήματά μας δεν ήταν λυμένα. Μάλιστα, εκείνο που μας στενοχώρησε ήταν η επόμενη χρονιά, όταν στην κανονική περίοδο τερματίσαμε στην 1η θέση, ισοβαθμώντας μαζί με Ολυμπιακό και Ορεστιάδα και τελικά βγήκαμε 3οι, τα προβλήματά μας δεν μειώθηκαν, αντιθέτως τριπλασιάστηκαν.Από εκεί και μετά η ομάδα είχε μια φθίνουσα πορεία».

Ερωτηθείς για το σήμερα, με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι” τη νέα χρονιά θ΄ αγωνίζονται στην Α2: «Μια ομάδα που τον Δεκέμβριο δείχνει ότι μπορεί να είναι μέσα στην 6άδα, δυστυχώς στο τέλος υποβιβάζεται. Έγιναν λάθη και εκείνο που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε, ήταν όταν παραμονές του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τους κάλεσαν και τους είπαν για μείωση της τάξης του 50%…».

To Top