ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: «Με νίκη θα πάρουμε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη θα διεκδικήσει την τέταρτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη εκτός έδρας αύριο στην Πάτρα, εκεί όπου στις 19:00 αντιμετωπίζει την τοπική Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό και θέλουν το τρίποντο απέναντι στους Αχαιούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο πασαδόρος της ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης, με τις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Λίγκας έβαλε τέλος στις φήμες σχετικά με το σχήμα που θα αγωνιστεί ο Άρης κόντρα στην Παναχαϊκή: «Δεν είναι αλήθεια ότι ο Άρης θα κατέβει με εφήβους στον συγκεκριμένο αγώνα. Είναι ένα θέμα που δεν συζητήθηκε ποτέ μεταξύ των παικτών. Είμαστε σε δύσκολη θέση λόγω των οικονομικών αλλά έχουμε δέσμευση από την διοίκηση πως από μέρα σε μέρα θα τακτοποιηθεί το πρόβλημα», για να εξηγήσει πως:

«Συνεπώς πηγαίνουμε στην Πάτρα έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Η Παναχαϊκή είναι μαχητική ομάδα, με έμπειρους Έλληνες παίκτες και θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Με νίκη θα πάρουμε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια».

To Top