ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριτωνίδης: “Να κοιτάξουν τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια του κόσμου του Άρη”!

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης πρώην αμυντικός των ”κιτρινόμαυρων” μίλησε για τον Άρη, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα βήματά του στην πολιτική.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το ότι σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ασχολείται με την πολιτική:

Έχει δύο χρόνια που αποσύρθηκα από το χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια πήρα πολλά μαθήματα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ρίξουμε και σε πιο σημαντικά θέματα το ενδιαφέρον μας. Γι’ αυτό πήρα αυτήν την απόφαση, να επιστρατευτώ με τη δημοτική μας παράταξη στις Αχαρνές, για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο και η πολιτική καλό είναι να μένουν μακριά το ένα απ’ το άλλο και ιδίως η ομάδα μας η οποία έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.

Για το αν πρέπει ο Άρης να εκμεταλλευτεί – με την καλή έννοια – τους πολιτικούς αρκεί να έχει ένα σχέδιο:

Καλό είναι να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις. Και είμαι πολύ ευτυχής γιατί τελευταία βλέπω η ομάδα επανακάμπτει, Υπήρχε ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά ελπίζω στο καλύτερο δυνατό την επόμενη αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ.

Για τα συναισθήματά του με τον Άρη στη Super League και τη γνώμη του για την ομάδα, αν την παρακολουθεί:

Την παρακολουθώ πάντα. Δεν μπορώ να την αφήσω ασχέτως αν ασχολούμαι με κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η ομάδα δείχνει να επανακάμπτει – αν και υπήρχαν τα άτυχα αποτελέσματα στην αγωνιστική ”κοιλιά”. Βλέπω όμως ότι πλέον έχει μπει σε μια άλλη κατάσταση και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να υλοποιήσει τα όνειρα που έχουν όλοι οι οπαδοί.

Για το στόχο της Ευρώπης:

Μακάρι, το εύχομαι. Η δυνατότητα υπάρχει με το υπάρχων ρόστερ, θεωρώ πως αν πάνε όλα καλά θα εκπληρωθεί ο στόχος.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο Κυριακάτικο ντέρμπι 

Από την μια είναι ο ΠΑΟΚ που έρχεται με εμφατικό σκορ. Από την άλλη ο Άρης με ένα άτυχο αποτέλεσμα. Αυτά τα παιχνίδια είναι παραδοσιακά ντέρμπι – δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Αν ο Άρης παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα πάρει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι.

Για το πώς πρέπει ένας παίκτης του Άρη να προετοιμαστεί σε αυτό το ντέρμπι:

Από την δική μου την μεριά, θα κοίταζα τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια των φιλάθλων. Αν το καταφέρεις αυτό και έχεις αυτοσυγκέντρωση, όλα θα πάνε καλά.

Για την επίσκεψη των οπαδών του Άρη στην προπόνηση:

Ο φίλαθλος κόσμος του Άρη είναι διψασμένος για διάκριση, θέλει και πάλι την ομάδα ψηλά. Θα αναζωογονήσουν την ομάδα, αν πάρει αυτά τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και ότι θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Για το αν θα έδινε τα πάντα για να παίξει την Κυριακή:

Σίγουρα αλλά όπως σου είπα στη ζωή υπάρχουν κι άλλες προτεραιότητες. Διάλεξα να αφιερωθώ στις σπουδές και στα κοινά εδώ (στις Αχαρνές). Διότι είμαι σε περιοχή που υπάρχουν πολλά προβλήματα και θεωρώ ότι ανήκω εκεί. Βεβαίως δεν σταματώ να παρακολουθώ την ομάδα.

Για το τι κράτησε από την περίοδο που ήταν στον Άρη:

Μεγάλωσα, η αλήθεια είναι. Ήταν ένας στόχος δικός μου που πέτυχα στο τέλος της καριέρας μου. Βεβαίως δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι όμως χαρούμενος για τις δικές μου εμφανίσεις γιατί φρόντισα να δώσω το κάτι παραπάνω για την ομάδα, με τα επιτυχή αποτελέσματα και είμαι χαρούμενος γιατί μπόρεσα να συνδυάσω το πνεύμα του φιλάθλου με του ποδοσφαιριστή. Νομίζω είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Για την ”υποχρέωση” να κάνει το παιδί του Αρειανάκι:

Είναι ήδη (γελά). Αυτά πάνε από γενιά σε γενιά, δεν αλλάζουνε.

To Top