Χαριτωνίδης: «Ο Άρης είναι σαν την Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνει»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης ήταν πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΕΟΠΕ, στις οποίες ανανεώθηκε η θητεία του Γιώργου Καραμπέτσου.

Μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 FM για την εκλογή του και τον Άρη τόνισε: “Ο κόσμος σε κρίνει βάση αυτών που κάνεις. Εγώ προσπάθησα πάντα να κάνω αυτό που είναι καλό. Εγώ ποτέ δεν έφυγα από το βόλεϊ, πάντα παρακολουθούσα παιχνίδια, ήμουν κοντά στο βόλεϊ και κοντά σε αυτά που μπορούν να βοηθήσουν το βόλεϊ”.

Για την ομοσπονδία: “Η τεχνογνωσία υπάρχει, και το μεράκι υπάρχει. Σήμερα θα έρθουμε σε σώμα, θα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε. Μία ομοσπονδία είναι σαν ένα σωματείο, σε μια μεγάλη ομοσπονδία έχεις τα υπάρχοντα προβλήματα αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Όλο αυτό δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο και για αυτό έχω μια αισιοδοξία, ίσως το καλοκαίρι να έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ομοσπονδίας.

Για το τι σημαίνει ότι ο Άρης θα έχει εκπρόσωπο στην διοίκηση της ΕΟΠΕ: “Εκλέχθηκα ως εκπρόσωπος του Προμηθέα Πυλαίας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αγνοώ τον Άρη, ο οποίος είναι μία οικογένεια. Όλα ξεκινάνε από το ίδιο το σωματείο. Έχει γίνει μία καλή δουλειά σε επίπεδο μείωσης χρεών και για εμένα θα είναι πολύ μεγάλο ευτύχημα να είναι στην Volley League ομάδας όπως ο Άρης, ο Ηρακλής και η Ορεστιάδα.

Βάζω τον Άρη πρώτο γιατί ο Άρης έβαλε τα θεμέλια. Αλλά μας έτρωγαν πολλά σαν σύλλογο. Παίρναμε πρωτάθλημα στο βόλεϊ αλλά το ποδόσφαιρο είχε την χρονιά του υποβιβασμού.

Το θέμα είναι ότι ο Άρης είναι σαν την Ελλάδα, ο Άρης δεν πεθαίνει. Και εκεί που πάει να πεθάνει ζωντανεύει ξανά. Βλέπεις την ομάδα να αντιμετωπίζει χίλια προβλήματα και πάλι παιδιά να γίνονται Άρης”.

To Top