Χαριτωνίδης: “Ο Άρης χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου! Επιστρέφει…”

H ζωντανή ιστορία του βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης αναφέρθηκε στην έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και την αντεπίθεση των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

-Για τον Άρη που 21 χρόνια μετά προσπαθεί να αναδυθεί από τις στάχτες του:
Οι φίλαθλοι πρέπει να πάρουν διαρκείας και να είναι κοντά στην ομάδα. Το ευτύχημα είναι ότι έχει αναλάβει την ομάδα ο Μιχάλης Ζορπίδης που αγαπάει το βόλεϋ και είναι μια δυναμή προσωπικότητα της πόλης. Ο Λάκης Τσούρης είναι ο προπονητής της ομάδας και ο γενικός αρχηγός. Πιστεύω ότι έχει τη βοήθεια από όλους μας. Ακόμη και οι αντίπαλοι του Άρη θέλουν να είναι στην Α’ εθνική. Στην Αθήνα μου έχουν τόνισε ότι ο Άρης λείπει από την Α’ εθνική. Όλοι θυμούνται τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ήταν κορυφαίες στιγμές στον αθλητισμό. Ο Άρης πρέπει σιγά σιγά να αναγεννηθεί και να βρουν όλα τα τμήματα τον δρόμο τους.

-Για το εάν ο Άρης βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την αναβάθμιση:

Φαίνεται ότι ο Άρης προχωράει προς την Α’ εθνική. Εγώ σαν προπονητής και υπεύθυνος ανάπτυξης στην ομοσπονδία, έχω εμπιστοσύνη στον Χρήστο Πάτρα.

-Για τον Μιχάλη Ζορπίδη:
Τον Μιχάλη τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Αρχικά αγαπάει το βόλεϋ. Ήταν παίκτης του βόλεϋ και νιώθει την ανάγκη να ανεβάσει την ομάδα στην Α’ εθνική. Πέρα από τη δική του δουλειά που είναι μια μεγάλη επιχείρηση, είναι και πρόεδρος του επιμελητηρίου. Μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις βάζει και το βόλεϋ. Είναι πεισματάρης Πόντιος.

-Την ανάμνηση του για Γκάνεφ Κοσταντίνοφ:
Πέρα από το πρωτάθλημα αυτό που κρατάω σαν προπονητής είναι ότι έκανα πολλά παιδιά. Έχω δηλαδή άριστες σχέσεις με αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται με τίποτα.

To Top