ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριτωνίδης: “Προσπαθήσαμε να βγάλουμε το μέταλλο του νικητή που μας έλειπε”

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης στο ντεμπούτο του φέτος, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με τα “κιτρινόμαυρα”, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

Για τον αγώνα: «Ένα ματς πολύ δυνατό, ειδικών συνθηκών, καθώς επανήλθαμε στα εκτός έδρας ματς στις νίκες, με νέο προπονητή και έπρεπε να αφομοιώσουμε τα νέα δεδομένα του κόουτς. Σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, δεχθήκαμε πίεση, αντιδράσαμε είχαμε ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, αλλά και με 10 παίκτες κρατήσαμε το σκορ. Οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, έχουμε πίεση, δεν υπάρχουν δικαιολογίες., Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε μέχρι τέλους όλα»

Για την αλλαγή προπονητή: «Η αλλαγή του προπονητή λειτουργεί σαν σοκ. Σίγουρα δεν είχαμε πολύ χρόνο με τον νέο προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Βγάλαμε το πνεύμα του νικητή που δεν το είχαμε. Κάποια στιγμή οπισθοχωρήσαμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε πολλά περισσότερα. Το ότι νικάμε ενώ δεν είμαστε καλοί, πρέπει να τα τελειώνουμε πιο νωρίς. Πρεπει να πιστέψουμε στον στόχο».

To Top