Χαριτωνίδης: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι συνεχείς τραυματισμοί»

Ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους «κίτρινους» και τις επικείμενες συναντήσεις με Αρμενάκη, Ρόλιτς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τις συζητήσεις που θα γίνουν το μεσημέρι με Αρμενάκη και Ρόλιτς: «Δεν καλούμε σε απολογία τον Αρμενάκη, αλλά τον καλούμε να συζητήσει για το θέμα του τραυματισμού και γενικά για την πορεία του στην ομάδα. Δεν έκανε κάτι για ν΄ απολογηθεί. Είχε μια θλάση στους προσαγωγούς. Πιστεύουμε στο ήθος του παίκτη και πως αν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, θα το είχε κάνει. Απολογείται κάποιος μόνο άμα έχει κάνει κάποιο κατακριτέο.

Με τον Ρόλιτς όντως έχουμε ένα θέμα, το οποίο πρέπει να το συζητήσουμε. Όταν ήρθε φάνηκε πως ήταν ανέτοιμος και του δώσαμε κάποιες οδηγίες, τις οποίες φαίνεται πως δεν έχει ακολουθήσει, καθώς δεν έχουν ανεβεί οι επιδόσεις του».

Για το κύριο πρόβλημα του Άρη: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι συνεχείς τραυματισμοί. Είχαμε τον τραυματισμό του Κυριακίδη και γενικά όλο και  κάποιος παίκτης εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια ν΄ ανασυγκροτηθούμε και ελπίζω πως θα κάνουμε μια νέα αρχή. Ευχή όλων είναι να είμαστε πλήρεις».

Για τις απαιτήσεις του Κράβαρικ: «Ο Κράβαρικ όπως και εγώ ζητάμε να δούμε επιτέλους την ομάδα με όλους τους παίκτες της».

To Top