ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: “Χρειαζόμαστε μπάτζετ που θα ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ”

O τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για την φετινή χρονιά, τα χρήματα που απαιτούνται για να διατηρηθεί “ζωντανό” το τμήμα, αλλά και τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος που δεν επαναλήφθηκαν στην πορεία. 

Αναλυτικά όσα είπε στο “Yellow”:

Για τα χρήματα που απαιτούνται για φέτος: “100-110.000 απλά εμείς τα χρήματα που παίρνουμε από την ΕΣΑΠ πηγαίνουν σε παλιές οφειλές σε ένα χρόνο όταν τις εξοφλήσουμε θα μπορούμε να έχουμε υψηλούς στόχους όπως ταιριάζει στην ιστορία του Άρη”.

Για τον Νίκο Λάσκαρη που έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να βοηθήσει κάποια τμήματα του ΑΣ: “Ο κ Λάσκαρης για αυτό που έκανε για το μπάσκετ είναι άξιος συγχωρητήριων όμως αν στη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται το βόλεϊ βοηθήσει θα του το χρωστούν όλοι οι φίλαθλοι, αλλά όχι μόνο ο Λάσκαρης, πολλοί επιχειρηματίες Αρειανοί θα μπορούσαν να βοηθήσουν με μικρές χορηγίες”.

Για τη περσινή χρονιά σε σύγκριση με φέτος: “Πέρσι πήραμε μεγάλη χορηγία από ΔΕΠΑ φέτος έχουμε πρόβλημα, είναι χειρότερα γιατί φέτος έχουμε τα καπιταλ κοντρόλ κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά δυσκολεύονται”.

Για την τωρινή κατάσταση του ρόστερ: “Αγωνιστικά βάση του ροστερ θα πάμε καλά αλλά θέλουμε χρήματα για προκαταβολές”.

Για την περσινή χρονιά: “Αγωνιστικά ο στόχος που ήταν η σωτηρία, επετεύχθη, λάθη από απειρία έγιναν αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά”.

Για τις επιτυχίες του παρελθόντος: ” Όταν κάτι γίνεται με πολύ κόπο γρήγορα μπορεί να χαλάσει και αυτό έγινε και στο βόλεϊ, έβγαζε δικά του παιδιά, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό εμείς είχαμε ένα μοντέλο παράγωγης παιχτών που βλέπουμε σε ομάδες ποδοσφαίρου όπως η Μπαρτσελόνα και άλλες, ένας άλλος λόγος ήταν ότι έπεσε τότε το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να πούμε ότι κ μετά το πρωτάθλημα τερματίσαμε στην κανονική περίοδο πρώτοι και παίξαμε τελικό κυπέλλου και βγήκαμε στο πρωταθλητριών.

 

 

 

To Top