ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτόπουλος: “Μεγάλο ματς απέναντι σε ένα ισχυρό Άρη που πηγαίνει φέτος εξαιρετικά”!

Στη νίκη του Κοροίβου επί του Άρη, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος σε δηλώσεις του.

Ανάμεσα στ’ άλλα είπε στο sport24.gr:

“Ήταν ένα μεγάλο ματς, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος στη σεζόν, έχοντας παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε αντίθεση με εμάς. Σεβόμαστε τον Άρη, γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εμείς πιστεύαμε από την αρχή του αγώνα πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε χτίσει και μία διαφορά σε διψήφιο αριθμό στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν στην αρχή. Αυτό που μας πονάει από την αρχή της σεζόν είναι το γεγονός πως πάντα στη τρίτη περίοδο μπαίνουμε στα παιχνίδια νωθροί με αποτέλεσμα ο αντίπαλος είτε να μας φτάνει στο σκορ, είτε να μας ξεπερνάει με διαφορά.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουμε. Κάναμε το ίδιο ξανά απέναντι στον Άρη. Ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε και κάναμε αυτή την μεγάλη ανατροπή. Το κάναμε με την ΑΕΚ, το κάναμε και με τον Άρη. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αξιοποιήσαμε σωστά τον χρόνο που είχαμε στην διάθεση μας μέχρι το τέλος και φτάσαμε στη νίκη”.

To Top