ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χαριτόπουλος: «Το Παλέ έχει… κατηφόρα, ο αγώνας θα κριθεί στην αντιμετώπιση των παικτών»

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηφαίστου Λήμνου, Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε μια τετραετία στον Άρη (2002-2006)  αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Nick Galis Hall.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio… 

-Για το παιχνίδι της Κυριακής: Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί κυρίως στο πως θα το αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Ο Άρης είναι η ομάδα με την πιο μεγάλη ιστορία. Εμείς σαν ομάδα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει πολύ την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

-Για το Παλέ: Το Παλέ μερικές φορές έχει κατηφόρα. Το Παλέ είναι από τα πιο όμορφα γήπεδα στην Ευρώπη. Τον αντιμετωπίζουμε σαν να έχει κάνει πέντε νίκες ο Άρης.

-Για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι: Εμείς έχουμε την τακτική μας. Κυρίως δουλεύουμε πάνω στα δικά μας πράγματα. Θέλουμε να πιάσουμε ένα επίπεδο στο μπάσκετ και να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια μας. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή η αναμέτρηση μας με τον Άρη.

-Για το γεγονός ότι ο Ήφαιστος είναι μια καινούρια ομάδα: Η ομάδα είναι  καινούρια αλλά οι παίκτες και ο προπονητής έχουν μεγάλη εμπειρία. Ίσως οι ξένοι μας να μην έχουν αντιμετωπίσει τέτοια ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να μην μας επηρεάσει γιατί δε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε από την ομάδα του Άρη και τους οπαδούς. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είναι κρίμα για τον Άρη να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

-Για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στον Άρη: Κάποια στιγμή κάποιος άνθρωπος θα βγει μπροστά. Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει ιστορία. Είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά. Ο Άρης είχε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να αντιμετωπίσει τις πρώτες επτά με οκτώ αγωνιστικές. Όταν το πρόγραμμα δεν σε ωφελεί για να πάρεις κάποιες νίκες σε επηρεάζει ψυχολογικά.

-Για τον Τολιόπουλο που έρχεται στον Άρη: Είναι καλός παίκτης και είναι φέρελπις. Μακάρι να μπορεί να δώσει κάποια νικηφόρα λεπτά στην ομάδα. Το παιδί δεν έχει παίξει τόσο καιρό κάποιο αγώνα για να μπορεί να βοηθήσει. Έχει σίγουρα κάποιο επίπεδο και θα το ανεβάσει γιατί δεν έχει την ψυχολογική πίεση που έχουν οι υπόλοιποι παίκτες.

-Για την στήριξη του προέδρου στην ομάδα του Ηφαίστου: Η στήριξη του προέδρου είναι φανταστική. Λειτουργούμε σαν ένας σύλλογος σε υψηλό επίπεδο. Χαίρονται πολύ την κατάσταση όλοι οι κάτοικοι του νησιού. Στα παιχνίδια είναι κοντά και ο πατέρας. Αλλά κοιτάει να παρευρίσκεται κυρίως στα εντός παιχνίδια που παίζουμε.

-Για την ομάδα του Ηφαίστου: Σίγουρα όταν εμφανίζεται μια τέτοια ομάδα είναι εύκολο να ξεχωρίσεις σε ένα νησί όπως η Λήμνος. Ζούμε πολύ καλές συνθήκες μπασκετικές. Ήμασταν πάρα πολύ αισιόδοξοι από την αρχή. Όταν γίνονται μεθοδικά βήματα και λειτουργεί σωστά η ομάδα το περιμένεις. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε από νωρίς.

To Top