ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον Άρη – Θέλω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν”

Η νεαρή ταλαντούχα επιθετικός του Άρη, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 – η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες – θα ενισχύσει τις “κίτρινες” στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ενώ αποτελεί και μέλος της Εθνικής ομάδας των κορασίδων, μίλησε για την παρουσία της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και τη μεταγραφή της στον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του Άρη!

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο womensports.gr:

Η περσινή αγωνιστική περίοδος έληξε με τραυματισμό σου στον μηνίσκο. Παρόλα αυτά ήρθε η μεταγραφή σου στην ομάδα του Άρη  και η κλήση σου στην εθνική κορασίδων για τα προκριματικά. Πώς νιώθεις για αυτό;

Ι.Γ.:Πράγματι πέρσι έκανα ένα καλό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 13 γκολ. Ο τραυματισμός ήταν μια άτυχη στιγμη αλλα δουλεύοντας όλο το καλοκαίρι έφτασα ξανα στο επίπεδο που ήμουν πριν. Έπειτα ήρθε η μεταγραφή στον Άρη για την οποία είμαι πολυ χαρούμενη και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα. Η κλήση στην εθνική κορασίδων με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί ήταν ένας στόχος για μενα που πραγματοποιήθηκε. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση που φόρεσα το εθνόσημο και ελπίζω να καθιερωθώ στην ομάδα μου έτσι ώστε μέσα απο τις εμφανίσεις μου να ξανα υπάρξω μέλος της εθνικής.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του Άρη!

Στον πρώτο αγώνα σου με την εθνική απέναντι στο Μαυροβούνιο σκοράρεις και μάλιστα πετυχαίνεις χατ-τρικ. Στα γκολ σου είδαμε χαρακτηριστικά ότι φιλούσες το εθνόσημο, τι σκεφτόσουν και τι ένιωθες εκείνη την στιγμή;

Ι.Γ.:Τα συναισθήματα που ένιωσα σκοράροντας στην πρώτη μου εμφάνιση ήταν πολυ έντονα. Αισθάνθηκα συγκινημένη και ταυτόχρονα υπερήφανη και ελπίζω στο μέλλον να ξανα ζήσω τέτοιες στιγμές τοσο με την εθνική ομάδα , όσο και με την ομάδα μου τον Άρη.

 

 

To Top