“Χαρούμενος για τον κόσμο, πρόκληση ο Άρης”

Ο νέος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας, μιλώντας για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του με τον ερχομό του στον Άρη.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια τεράστια ομάδα με την ιστορία και μπασκετικό κόσμο του Άρη. Όταν ήρθαμε με το Μαρούσι και αποκλείσαμε την ομάδα, ο κόσμος χειροκροτούσε. Θεωρώ ότι ο Άρης παρόλα τα προβλήματα που έχει, παραμένει ένας Σύλλογος που πρέπει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας για την προηγούμενη του ομάδα, το Μαρούσι ότι: “Το Μαρούσι είναι μια ομάδα στην οποία έζησα εφτά χρόνια ως παίκτης. Πέρασα πολλές καλές στιγμές αλλά και δύσκολες. Το κεφάλαιο αυτό όμως έκλεισε για μένα. Έρχομαι σε μια τεράστια ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

Σχετικά με το αν νιώθει πίεση ερχόμενος στον Άρη είπε: “Πάντα υπάρχει πίεση και αν δεν υπάρχει πρέπει να πιέζεσαι μόνος σου προκειμένου η ομάδα που είσαι να γίνει καλύτερη. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα το να καταφέρω πολλά πράγματα με τον Άρη. Μιλούσα κάθε μέρα με τον προπονητή. Μου έχει πει τα πάντα αλλά θέλω και εγώ  να έχω μια εικόνα”.

Ο Μανωλόπουλος μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι οι παίκτες που ήρθαν από τα κολεγιακά Πρωταθλήματα να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά δεδομένα υπογραμμίζοντας ότι: “Είναι πολύ δύσκολο και το γνωρίζω από πρώτο χέρι από τη στιγμή που έχω σπουδάσει στην Αμερική και έχω παίξει. Πάντα σε όλες τις ομάδες που πήγα, είτε ως προπονητής είτε ως παίκτης, είχα το ρόλο του να βοηθήσω τα νέα παιδιά, ιδιαίτερα αυτά που ερχόντουσαν από κολέγια. Είναι πολύ δύσκολο”.

To Top