«Χαστούκι» για ΠΑΟ στη Λιβαδειά, νέα νίκη ο ΟΦΗ

Οι αδυναμίες του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αποκαλύφθηκαν στη Λιβαδειά, όπου έχασε 1-0, ενώ ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήραν σημαντικές εκτός έδρας νίκες στα άλλα σημερινά παιχνίδια για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λεβαδειακός αποδείχθηκε υπερβολικά δυνατός αντίπαλος για το «τριφύλλι», που όχι μόνο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Το γκολ του Μελισσά στο 83′, έπειτα από σέντρα του Πόποβιτς, επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να «ψαλιδίσει» τη διαφορά των 5 βαθμών από τους πρωτοπόρους και να πλησιάσει σε απόσταση βολής, εφόσον αύριο κερδίσει μέσα στην Τούμπα.

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ έπαιρνε τη «μάχη της Κρήτης» επικρατώντας επί του γηπεδούχου Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο με 0-1 (9′ Παπουλής). Το αποτέλεσμα αυτό εδραιώνει στην 5η θέση την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που πλέον έχει διαφορά 7 βαθμών από τον Άρη, αλλά και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Εξάλλου, στο ντέρμπι της ουράς, ο ΠΑΣ Γιάννινα θριάμβευσε στην Κέρκυρα με 1-2 (55′ Καλαντζής – 20′ Ζαραδούκας, 42′ Μπεσέρα) και έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία.

To Top