ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χασόπουλος: «Είναι ντροπή να βρίζονται παιδιά με αυτόν τον τρόπο»

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Χασόπουλος, μίλησε για τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Νεάπολη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για τη νέα εποχή στα τμήματα υποδομής: «Ο στόχος μας είναι ν΄ αναδείξουμε νέα ταλέντα. Όταν αναλάβαμε, δεν υπήρχε τίποτα διοικητικά στο σύλλογο. Δεν είχαμε υποστήριξη, γιατί ο Ερασιτέχνης Άρης είχε πολλά προβλήματα. Σε κουβέντα που κάναμε με τον κ. Αρβανίτη, αποφασίσαμε να πάμε τα τμήματα υποδομής στην ΚΑΕ και με δικά μας έξοδα να τρέξουμε το τμήμα.

Τον περασμένο Μάρτη, όμως, άλλαξε σελίδα η ΚΑΕ Άρης με την έλευση του κ. Λάσκαρη. Έγιναν όλα σαν να μας χτύπησε ένα μαγικό ραβδάκι. Η προσπάθεια της οικογένειας Λάσκαρη είναι τεράστια και ένας όρος ήταν να βρίσκονται στην ΚΑΕ Άρης και τα τμήματα υποδομής.

Κάποια στιγμή ο Άρης θα βγάλει δικά του παιδιά, όπως και στο παρελθόν. Έχουμε 230 παιδιά και έχουμε φτάσει στο όριο λόγω των εγκαταστάσεων. Κοιτάμε να μαζέψουμε τα καλύτερα παιδιά και να βοηθήσουν τον Άρη».

Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ΠΚ Νεάπολης-Άρης: «Τα παλικάρια μας κέρδισαν και ενώ τους έβριζαν επί 40 ολόκληρα λεπτά. Δεν έχουμε τίποτα με τον ΠΚ Νεάπολης σαν σωματείο, όμως, έχω σαν ανθρώπους και τους γονείς που απαρτίζουν την εφηβική ομάδα της Νεάπολης. Δεν μπορεί να κάθονται οι γονείς στη κερκίδα και ν΄ ανέχονται αυτούς του αλήτες να βρίζουν σπίτια, μάνες, πατέρες. Ήταν 30 αλήτες με διακριτικά άλλης ομάδας που δεν πιστεύω πως εκφράζουν το σωματείο, αλλά ήρθαν για να δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έβγαλαν μια ανακοίνωση μετά το παιχνίδι ότι και καλά δεν επιδοκιμάζουν αυτές τις ενέργειες. Εμείς, όμως, στο ημίχρονο τους είπαμε να πάνε να τους μιλήσουν και δεν πήγαν. Σας διαβεβαιώνω πως αν και δεν πρόκειται να γίνει, αν όμως γίνει στο Παλέ, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα ανέβω στην κερκίδα για να τους ηρεμήσω. Είναι ντροπή να βρίζονται παιδιά.

Είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν προάγεται έτσι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και θεωρώ πως έπρεπε να μας προστατεύσει περισσότερο ο σύλλογος της Νεάπολης. Τέτοια φαινόμενα δεν αρμόζουν στα γήπεδα. Σε άλλο παιχνίδι γιατί δεν ήρθαν να υποστηρίξουν έτσι την ομάδα τους.

Εντύπωση μας προκαλεί γιατί έγινε σε εκείνο το γήπεδο. Με τη λήξη του παιχνιδιού, όταν πανηγυρίζαμε στο κέντρο του γηπέδου, αυτοί όρμησαν και πήραν τα ρούχα των παιδιών από το πάγκο μας, αλλά ευτυχώς ο φύλακας του γηπέδου προς τιμή του έτρεξε και τους τα πήρε».

Για το αν υπήρχε αστυνομική δύναμη: «Δεν υπήρχε και δεν ζητήθηκε. Αυτούς τους 30 αλήτες μπορούσαν να τους απομακρύνουν οι ίδιοι άνθρωποι της Νεάπολης».

Για τη διαιτησία: «Συνεχίστηκε το παιχνίδι και εμείς καθόμασταν και ανεχόμασταν αυτές τις ύβρεις. Θα μπορούσε να το διακόψει. Περιμένουμε να πάρει θέση για το θέμα η ΕΚΑΣΘ».

To Top