Χατζάρας: “Αν αλλάξει ΑΦΜ δεν θα λέγεται Άρης, αυτό δεν το κάνουν οι μεγάλες ομάδες”

O Γιώργος Χατζάρας μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε και στην την κατάσταση και το μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χατζάρας στον “Αρένα”:

Για την κατάσταση στον  Άρη:

“Ο Άρης είναι μια πονεμένη ιστορία. Φαινόταν που θα καταλήξει. Οι ομάδες για να πάνε μπροστά θέλουν καλές διοικήσεις. Δεν διοικήθηκε από ανθρώπους που σκέφτονται το αύριο. Ο Άρης πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις.

Ο αετός ζει 70 χρόνια. Στα 40 του χρόνια όμως στραβώνει το ράμφος του. Μπορεί είτε να πεθάνει η να πέσει κάτω να ξύσει το ράμφος του και να πιάνει ξανά τα ζώα. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Άρης. Πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις.

Δεν τις έπαιρναν και ο Άρης έφτασε εδώ. Αυτό έκανε και η ΑΕΚ και η Λάρισα και ο Πανσεραικός. Τα χρήματα που ακούγονται δεν υπάρχουν. Που να βρεθούν; Πρέπει να ασχοληθούν οι άνθρωποι που να έχουν όραμα και να μπορούν να πάρουν σκληρές αποφάσεις”.

 Για την λύση του ΑΦΜ:

“Η λύση ΑΦΜ είναι μια λύση που μπορεί να υπάρξει. Δεν θα λέγεται όμως Άρης και αυτό δεν το κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Το ίδιο έγινε με τον Ηρακλή και υπάρχουν και μπερδέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως άνθρωποι που διοικούν σωματεία δεν έχουν ξεκάθαρη στάση. Είναι πολύ απλό το θέμα και πολύ ξεκάθαρο”.

To Top